11.1 C
Бургас
неделя, май 5, 2024

Вино, което „слуша“ класическа музика за Деня на влюбените във Vista Mare

Вино, което отлежава под звуците на класическа музика, ви очаква за Деня на влюбените и Трифон Зарезан в ресторант Vista Mare в Бургас. Музиката подобрява вкуса на виното, напитката е с по-голяма плътност и по-наситен аромат, убедени са собствениците на фюжън ресторанта, който се намира на ул. Митрополит Симеон № 6 в центъра на морския град. Бутилките с „музикалния” еликсир се предлагат от винарска изба „Балар”. В месеца на виното във Vista Mare може да опитате и винатя на „Росиди“, „Марян“, „Марвин“, както и на други български и чужди производители.

vista mareВ месеца на любовта и виното Vista Mare подарява уикенд за двама в романтичното шато на винарска изба Мидалидаре. До 14 февруари всеки, вечeрял в ресторанта получава талон за участие в томболата. Печелившият ще бъде изтеглен на 14 февруари в 20:00 часа.

vista mareВече е готово и менюта за 14 февруари. То е комбинация от предпочитани от клиентите на ресторанта ястия. „За него” ще има салата от домати, овче сирене, маринован патладжан, айсберг и перли от балсамов оцет. „За нея”- микс от свежи салати, козе сирене в хрупкава коричка от сусам и сушени плодове.

Предложението за основно ястие „За него” е маринован свински котлет с ким , майорана, гарниран с рагу от гъби и сушени домати. „За нея”- пилешко роле със сушени домати, моцарела, талиателе с босилеково песте.

vista mareДесертът е истинска „Романтична еуфория за двама”- композиция от ванилова панакота с горски плод , трюфел кейк с лешников крокан, класически чийзкейк с ягоди. И всичко това с комплимент от заведението- чаша вино!

Едва ли има по-романтично място, за да посрещнете Деня на влюбените от артистичната атмосфера във Vista Mare, доближаваща се до уюта на Прованса. Вечерта на 14 февруари ще носи и още изненади!photo

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук