16 C
Бургас
четвъртък, май 2, 2024

В мол Galleria Burgas започва второто издание на „Всичко за вашия празник”

В началото на декември в мол Galleria Burgas ще се проведе специализираното изложение „Всичко за вашия празник”. На 1 и 2 декември 2012 г. тук  ще бъдат събрани на едно място сватбени и парти агенции, флористи, сладкари, кетъринг компании, гримьори, стилисти, декоратори, дизайнери на булчински и вечерни облекла, хотелиери, ресторантьори – всички, които сътворяват щастливите събития в живота на хората.  Десетки фирми ще покажат своите продукти, услуги и колекции, ще зарадват посетителите с много красота и феерия. Клиентите ще открият идеи и възможности, които ще им помогнат да превърнат своите тържества в истински празнични преживявания.

Организаторите са подготвили и много изненади – бодиарт, дефилета на булченски рокли и вечерни тоалети, демонстрация на празнични прически, арт декорации.

Всички, които посетят изложението, ще могат да участват в томбола за специалната награда – двудневна почивка за двама в 5-звездния хотел „Пирин парк хотел“ (от веригата Шарлопов хотелс) в Сандански. Наградата е осигурена със съдействието на медийния партньор на изложението – Информационен каталог „Сокровища Болгарий“.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук