14.9 C
Бургас
събота, май 18, 2024

Гаф! И Ума Търман изненада с ново лице

Холивудската красавица Ума Търмън обра всички погледи по време на парти по случай премиерата на минисериала „Плесницата“ в Ню Йорк в понеделник с новия си външен вид. 44-годишната актриса показа подозрително гладко чело и много стегната усмивка. И макар промяната да не е толкова драматична като при Рене Зелуегър миналана година, тя определено не приличаше на старата Ума, пише „Дейли мейл“.

Според специалисти, цитирани от британския вестник, Търмън е прекалила с пластичната хирургия. „Изглежда сякаш наскоро си е направила блефаропластика на долните клепачи, процедура, позната и като „премахване на торбичките“ и не носи никакъв грим на очите, вероятно за да избегне инфекция“, казва д-р Марк Норфолк, медицински директор на клиника „Трансформ Козметик Сърджъри“.

Според него формата на лицето й също е променена, с по-малко изразени скули. Вероятно си е правила и силен химически пилинг и си е сложила филъри в бузите и областта около устата. Челото й е изопнато като след ботокс, с който вероятно е прекалила, затова и горните й клепачи са натежали, смята лекарят. „На нейната възраст е по-добре да прави по-щадящи козметични процедури,тъй като е естествено привлекателна жена и няма нужда от токлока корекции“, казва той.

Според Алисън Тефлър от клиника „Гласхаус“ заради филъри челюстта й изглежда по-тежка и по-широка от преди. „Ума прилича повече на Тилда Суинтън, отколкото на себе си“, е заявил пък гримьорът Майкъл Филипк пред вестника, пише pressadaily.bg Ума Търмън никога не е признавала за хирургически корекции по себе си. Твърди, че пие много вода, следва макробиотична диета и използва скъп крем за лице.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук