13.2 C
Бургас
петък, април 26, 2024

ГЕРБ Поморие откри кампанията си в Каблешково

Кандидатът за втори мандат кмет на Община Поморие Иван Алексиев официално представи листата за общински съветници пред жителите на град Каблешково.

„Изправям се пред вас, за да ви благодаря за доверието, подкрепата и търпението, с което ни дарихте през изминалите четири години. Благодаря и за критиките ви по време на многобройните ни срещи и дебати в Каблешково, защото благодарение на тях и на разума, винаги сме постигали съгласие. Това е и причината, поради която се случват нещата в Каблешково. Да, за едни е много, за други – не чак толкова много, но съм убеден, че всеки един от вас усеща промяната в града. Постигнахме това заедно с вас и заради вас – хората на този град!”, каза Алексиев и официално представи кандидата на ПП ГЕРБ за кмет на Каблешково Елена Бояджиева.

13„Благодаря ви, че повярвахте, че заедно можем повече, обединени единствено от каузата да променим облика на мястото в което живеем. Днес се изправяме се пред вас с вдигнати чела, защото това, което постигнахме всички заедно се вижда. Вашето доверие ще ни направи още по-силни. Бъдете позитивни!”, призова кандидатът за кмет на Каблешково Елена Бояджиева.

8Подарък за присъстващите в залата на НЧ „Атанас Манчев” беше впечатляващият спектакъл „Силата на България” на танцова формация „Майсторите на танца”. Всеки от гостите на събитието получи брошура с отчет на изпълнението на кмета Иван Алексиев за мандат 2011-2015 г.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук