21 C
Бургас
четвъртък, март 28, 2024

ГЕРБ раздаде 3000 стикера за автомобили с несебърска регистрация

3000 стикера за автомобили с несебърска регистрация “НС” бяха раздадени на жителите на общината през крепостните стени на Стария град. Част от шофьорите побързаха да си залепят стикера и да се определят като жители на града- държава с хилядолетна история. С отличителния знак на Несебър се движат и колите на туристи от Шотландия и Полша, които също участваха в инициативата за отбелязването на Световния ден на туризма. Инициативата “НЕСЕБЪР – ГРАД НА 3000 ЛЕТА” се провежда по случай Световния ден на туризма по инициатива на Златко Димитров, кандидат за кмет на ПП ГЕРБ за Несебър. Нейната цел е да напомни на всички, че със своята история, културно наследство и природни богатства Несебър е уникален туристически обект не само на картата на България, но и на света.

„Несебър е неразривна част от туристическия продукт, който се предлага, а Стария град е част от световното и историческо наследство. Затова, когато говорим за туризъм, трябва да знаем, че Слънчев бряг и Стария град в Несебър, са неразривно свързани и трябва да вървят заедно в развитието си. Община Несебър трябва да бъде горда с това, че на територията си има две перли – Слънчев бряг и Стария град. Това е основата, за да върнем българите на нашето Черноморие, това е и основата за удължаване на туристическия сезон. Световният ден на туризма го отбелязваме с отриване на кампанията на политическа партия ГЕРБ в Несебър. Кампанията, която ще водим няма да бъде нито позитивна, нито негативна. Кампанията трябва да бъде истинска, така че ние ще казваме само истината. Ще се самоопределим кои сме ние, но ще кажем и кои са другите”, заяви кандидатът за кмет на ГЕРБ в Несебър Златко Димитров.

В инициативата се включиха и кандидатите за общински съветници на ГЕРБ с водач на листата Атанас Терзиев. Присъства и депутатът от ГЕРБ Димитър Бойчев.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук