12.1 C
Бургас
четвъртък, април 18, 2024

Гери Никол подгрява „Петлите“ в Летния театър

Танцова формация“ Петлите“ продължава традицията да дели една сцена с актуални и знакови български звезди. През годините много хитови певци и танцьори застанаха на сцената редом до талантливите деца от Бургас.

Постоянната  си подкрепа дават Нешка Робева, известни фолк изпълнители като Анелия и Ани Хуанг, Михаела Филева и Вензи, Мариана Попова, Орлин Павлов, Кичка Бодурова, Петя Боюклиева, Поли Генова, Мери Бойс Бенд, Тони Димитрова, Рафи, Деян Неделчев- Икебаната и много други

На 14 юни в Летния театър на Бургас от 19:00ч. ще се състои поредният концерт на бургаските деца, в който с  40 минутно шоу ще вземе участие нашумялата певица  Гери Никол.  Тя пристига с танцьорите и екипа си в подкрепа на каузата на „Петлите“, а именно- деца в неравностойно положение да се социализират посредством средствата на музиката и танца.

Освен Гери Никол, пред бургазлии   на сцената с „петлетата“ ще излязат BS ROYALS, FORSITE CREW, Вокална формация на детски хор “ Милка Стоева „,Танцова школа „Ди Енд Джи“, Танцова школа „Дюн“, Народен хор Трепетлика, Лидия Стаматова, Иван Притъргов .

Всички те са показали през годините подкрепата и приятелството към групата.  Билети за спектакъла може да си закупите от касата на НХК и на iventim.bg.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук