12.6 C
Бургас
сряда, май 1, 2024

Гласът на „Дийп Пърпъл“ и „Рейнбоу“ – Джо Лин Търнър си търси дом в Бургас

Бургас е прекрасен град искам да живея тук, съдействайте ми да си купя жилище, което да гледа към морето.  Това каза гласът на „Дийп Пърпъл“ и „Рейнбоу“ – Джо Лин Търнър при среща с кмета на Бургас Димитър Николов и зам. кмета Лорис Манулиян, който  е запален рокаджия. Джо Лин Търнър каза, че е впечатлен от атмосферата на концерта на Джулая и това, че хора от различни поколения слушат рок.

Джо Лин Търнар беше придружен от руската си съпруга Мая, с която се запознават преди 6 години в Москва, а от две са вече женени. Рок легендата се разписа в книгата за впечатления и каза, че подкрепя кандидатурата на Бургас за културна столица на Европа през 2019г.

Кметът Димитър Николов подари на Джо Лин Търнар реплика на римска монета, открита при  археологическите разкопки на Аква Калиде край Бургас и бутилка бяло вино, която стана повод за дълъг разговор за добрата екологична храна и хубавото вино. От храната разговорът се прехвърли върху бижутата и рокаджията се похвали с гривните си и медальоните , които си купува от всяка страна, в която е бил.

Срещата приключи с обща снимка за спомен и обещание за среща отново през септември. Кметът Димитър Николов обеща да заведе съпругата му Мая на риболов, след като разбра, че това е нейното хоби.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук