12.6 C
Бургас
събота, април 27, 2024

Голф игрище без аналог в Източна Европа посреща в СТРАНД

Реалистични символи от цяла Европа, фосфоресциращи във всевъзможни цветове и уникално осветление привличат в голф игрище на тъмно в бургаския мол СТРАНД . Спортното съоръжение, което бе открито само преди дни е без аналог в Източна Европа. Сред 3Д скулптурите могат да се видят Айфеловата  кула, картини от България, Алпите, та дори руски матрьошки.

СТРАНД  привлича и любителите на стрелбата със съвсем реалистично стрелбище. На разположение са над 20 вида оръжия, които можете дори да си купите. Феновете на киното пък имат на разположение зала за 6Д. В СТРАНД  очакваме и осем мултиплекс екрана. Грандиозно откриване и голям блокбъстър  ще бележат стъпването на новия кино оператор в Бургас в края на октомври.

Бургаския мол подарява и незабравимо предизвикателство за своите посетите със специално оборудвана зала с лазери. Мястото кореспондира с плейстейшън  зона, в която предстои да бъдат организирани и турнири. До месец трябва да отворят още няколко заведения за бързо хранене и магазини на световни брандове.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук