18.2 C
Бургас
неделя, май 5, 2024

Джетове и миски превземат Слънчев бряг в събота

В събота, от 10:00ч за първи път в историята си Слънчев бряг ще бъде домакин на Първи кръг от Националния шампионат по джет ски на България. Организатор на мега събитието на сезон 2014 е единственият спортен клуб регистриран на територията на почивния комплекс – „Сънибийч джетски рейсинг“. djetНадпреварата ще събере на едно място най-мощните джетове на България, а участниците ще могат да премерят сили в пет основни категории: Runabout или т.нар седнал джет до 200к.с., Runabout или т.нар седнал джет над 200к. ,Jetski или познатия на всички прав джет,Freestyle и нашумялата напоследък категория Flyboard.

Организаторите от „Сънибийч джетски рейсинг“, които наричат себе си „Акулите от Слънчев бряг“ обещават и две допълнителни категории – жени и деца при наличие на трима или повече желаещи да участват в тях.

djet kupiЗа настроението на публиката ще се грижат професионални DJs, аводещи на събитието ще бъдат Мариан Вълев – Куката от популярния български сериал „Под Прикритие“ и Атанас Михайлов, който традиционно е водещ на състезанията с джетове и Flyboardу нас.

Освен това горещите страсти ще бъдат засилени от десетте манекенки, които ще изнесат ревю на плажа с дрехите на нашумялатау нас модна марка „Stella Capone”.

По котешката пътека, облечени в най-новата колеккция на марката „Стела Капоне“, ще дефилират Мис Созопол Александрина Цветкова, Мис Бургас България 2012 и 2013 -Полина Добрева и Николета Ангелова, плеймейтката Нели Вакъфова и др.

Всичко това и още много изненади очакват всички онези, които на 21.06. събота от 10:00ч дойдат на Морски плаж – Слънчев бряг север, пред хотел „Белвю“, за да наблюдават на живо първото по рода си състезание с джетове – SUNNY BEACH JETSKI COMPETITION 2014.

Повече информация за събитието на уеб страницата на организаторите www.jetski.bg или във Фейсбук страницата на събитието JETSKIBG.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук