13.2 C
Бургас
вторник, април 30, 2024

Джеф Скот Сото посреща изгрева в Бургас

Последното юнско парти отново ще се състои на Централен плаж, на ивицата под КЦ „Морско казино“. Началото на концерта е обявено за 19:00 часа. Хедлайнер на „джулайската“ сцена ще бъде приятелят на Бургас – Джеф Скот Сото, информират от общинския пресцентър. Неговото участие гарантира силни рок емоции и незабравими спомени на плажа.

Преди слънцето на първия юлски ден да изгрее, на сцената ще излезе и англичанинът Джърси Бъд. Той идва за втори път в Бургас, за да представи новия си албум. Заедно с него ще забият част от музикантите от група СИЛУЕТ.

Сред изненадите в тазгодишното издание на на Джулая, организирано от Община Бургас, е актьорът Филип Аврамов – Фицата. Този път той няма да влезе в поредната кино или театрална роля, а ще демонстрира музикалния си талант с групата „Джинджифил“.

Нови проект ще представи и една от най-популярните и обичани български банди – P.I.F. Новият им албум е почти готов и бургазлии ще имат възможност да чуят част от парчетата точно на Джулай морнинг. Участие в купона са потвърдили „wake up“ рок бандата Стокхолм, момчетата от групата Affection, които гостуват за първи път на сцената на Джулая, също и свежарите от „Stiff Bones“.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук