21 C
Бургас
вторник, май 7, 2024

Дилов – син бяга от столицата за премиера в Бургас

Тази сряда Любен Дилов – син ще представи последната си книга в Бургас. Продължението на изключително успешната поредица „FaceБуки“ или „Житейските възгледи на дремещата в мен свиня“ ще събере почитателите на семплия и не толкова хумор в книжарница „Хеликон“ от 18.00 часа.

„Бургас е възможност да избягам от столицата. Тук имам страшно много приятели и вярна четяща аудитория. Именно затова избрах да направя премиерата тук“, обясни Дилов на среща с журналисти. По думите му, книгата е своеобразно продължение на предишните две, в които са събрани стотици постове от социалните мрежи.

Различното тук обаче е лирическият герой – свинята, в чието лице всеки намира скритото в себе си. „Повечето хора се притесняват да говорят за свинята, която се спотайва във всеки един от нас, въпреки че днес тя се радва на изключителна популярност“, шегува се авторът. Свинята, вдъхнала живот на героя в книгата е позната от предаването „Пуснете водата“, което Дилов – син води.

Книгата ще бъде последната от поредицата. Следващата ще е тотално различна. Дилов се надява да е готова до 3 години. „Книгата ще бъде списана пред очите на хората. Всичко по нея ще се случи в социалните мрежи. Ще бъде нещо много интересно и различно“, допълни той.

В момента Любен Дилов – син работи и над нов телевизионен проект, озаглавен „Sex, лъжи & TV” – 8 дни в седмицата. Очаква се така нареченият сериал  да се завърти през септември.

„Това е абсолютно реалити с измислено съдържание. Освен актьори, сме поканили известни журналисти, спортисти да изиграят себе си, като Ваня Войкова, Христо Стоичков и дъщеря му Мика, Юри Ангелов, Аня Пенчева и други. В сериала си позволяваме волни смешки със знакови лица на телевизията“, разказа Дилов.

Проектът е насочен към женската аудитория и фокусира внимание върху медийните дамски битки.

 

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук