13.2 C
Бургас
петък, април 26, 2024

„Междузвездни войни: Бунтовниците“ с премиера в събота

Сезонът стартира със специален едночасов филм „Междузвездни Войни: Бунтовниците – Обсадата на Лотал“. След премиерата сезонът ще продължи да изненадва с нови епизоди през есента. Следващите серии са изпълнени с вълнуващи приключения с Бунтовниците, които включват повече изяви с любимите на феновете герои Дарт Вейдър, Асока Тано, Капитан Рекс, Уолфи и Грегор.

 

REB_IA_8807Историята в анимационната поредица „Междузвездни войни: Бунтовниците“ се развива между събитията на Междузвездни войни Епизоди III и IV, в смутни времена, когато злата Галактическа империя затяга мощната си хватка около галактиката. Имперските сили са окупирали далечна планета и застрашават живота на гражданите й. Разнородният екипаж на звездния кораб „Призрак“ се състои от смели герои, които са достатъчно силни, за да се противопоставят на застрашителни нови злодеи, да се срещнат с колоритни противници и да предприемат вълнуващи приключения.

REB_IA_8761

Видео – „Междузвездни войни: Бунтовниците“ втори сезон:

https://www.youtube.com/watch?v=7SMx4si_tOw

 

 REB_IA_8757

 

Повече информация:

 

„Междузвездни войни Бунтовниците“ е създаден от Дейв Филони (Междузвездни войни: Войната на клонингите), Саймън Кинберг (X-мен: Дни на отминалото бъдеще, Шерлок Холмс) и Кари Бек. Филони, Кинбърг и Грег Уайзмън (Горгони) са също изпълнителни продуценти на продукцията на Лукасфилм.

 

За Лукасфилм

 

Лукасфилм, собственост на компанията Уолт Дисни, е глобален лидер във филмови, телевизионни и дигитални развлекателни продукции. В допълнение на своята филмова и телевизионна продукция, дейностите на компанията включват визуални ефекти и звуково продуциране, свръх модерни дигитални анимации, интерактивен софтуер за развлечения, както и управлението на световни мърчандайзинг дейности за своите развлекателни собствености, включително и франчайзите Междузвездни войни и Индиана Джоунс. Централата на Лукасфилм се намира в северна Калифорния.

 

Лукасфилм, логото на Лукасфилм, Междузвездни войни и отнасящите се към тях продукти са запазени марки и/или са със защитени авторски права в САЩ и други страни.

© & TM Lucasfilm Ltd.

 

Disney Channel България

Disney Channel България е с 24-часово съдържание, подходящо за цялото семейство и насочено към деца от 6 до 14 годишна възраст. Каналът представя популярни сериали като „Виолета“, „Остин и Али“ и „Лив и Мади“, както и оригинални филми на Disney Channel като „Плажен Тийн Филм“ и „Зоуи и магическото приложение“. Disney Channel България е дом и на „Междузвездни войни: Бунтовниците“, сериал, заснет от LucasFilm, както и на други популярни анимации като „Финиъс и Фърб“ и „Тайните на Гравити Фолс“.

Съдържанието на Disney Channel България засяга теми, които помагат на децата да се изправят пред предизвикателствата на израстването, насърчават ги да вярват в себе си и да следват мечтите си, както и да прекарват време със семейството и приятелите си.

Disney Channel България стартира през 2009 г. и е сред топ 3 детски канали в България.

 

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук