19.3 C
Бургас
понеделник, юни 17, 2024

Емил Конрад е в Бургас. Ученици окупираха „Хеликон“

Дълга опашка от фенове на интернет звездата Емил Конрад се изви пред бургаската книжарница „Хеликон”. Над 100 ученици застанаха на пост още преди пристигането му с надеждата да се сдобият с автограф върху книгата му „Нещата, на които НЕ ни учат в училище“. Българският влогър предизвика същински фурор сред подрастващите със забавните си клипчета в социалните мрежи и порталите за видео споделяне.

На страниците на „Нещата, на които не ни учат в училище“ са събрани дванадесет смешно-сериозни, комично-трагични истории. Лъжата, страхът, щастието и очакванията – това са само част от темите в книгата. В дебютното си заглавие влогърът Емил Конрад споделя лични размишления и преживявания в типичния си шеговит и прям стил. Броят на историите кореспондира на дванадесетте класа в училище и всяка от тях засяга тема, близка не само до тийнейджърите.

Тринадесетата глава принадлежи на читателите – всеки сам може да допише книгата и да изпрати своя текст. Но не само това прави книгата уникална. Четири от илюстрациите в нея съдържат QR кодове, които при зареждане отвеждат до четири клипа, създадени специално за книгата.

Конрад ще раздава автографи до 17.00 часа днес в книжарница „Хеликон”.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук