18.2 C
Бургас
вторник, май 14, 2024

Ерик Мартин от Mr. Big за първи път се срещна с кмет

Легендарният Ерик Мартин вокалист на една от емблематичните рок формации на 90-те – Mr. BIG пристигна в община Бургас в отлично настроение и с танцова стъпка. Той се срещна с бургаския кмет, преди акустичният си лайф довечера в бургаски клуб.

 Неостаряващият рокаджия получи фланелка с надпис „Аз съм бургазлия” и остави своето послание в почетната книга на общината, веднага след това на Моби. Той написа: ” На моя нов, най-добър приятел- кмета, Вие сте истинският  Mr. BIG”.

 Ерик Мартин с радост прие да бъде посланик на кандидатурата на Бургас за „Културна столица на Европа” през 2019 г. и постави значката на якето си.

 Ерик Мартин сподели, че за първи път в своя живот се среща с кмет и се извини за спортния си вид, както и за всичко, което е правил в миналото си.

 Ерик Мартин каза, че е решил да направи първото си акустично турне в Европа, след като 8 месеца е почивал и е косил ливадата пред дома си. С единадесет солови и шест албума заедно с групата, Ерик Мартин e един от най-успешните рок музиканти на XX век, с продадени повече от 17 милиона копия от неговата музика.

 

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук