12.1 C
Бургас
четвъртък, април 18, 2024

Жельо Вардунски: Ще се боря за всяко евро и реализирането на всеки проект за Община Камено /ВИДЕО/

Независимият кандидат за кмет на Камено Жельо Вардунски, подкрепен от ГЕРБ и Реформаторския блок, откри официално предизборната си кампания. Всички присъстващи получиха вестник с акцентите в предизборнарната програма на Вардунски, които са свързани най-вече с реализирането на европейски проекти за града.

Сред тях са цялостна здравна стратегия на Община Камено, връщане на Спешната помощ и възстановяване и ремонт на обществената инфраструктура.

На събитието бе кметът на Община Бургас Димитър Николов, който даде пълна подкрепа за Жельо Вардунски. „На тема европроекти Жельо Вардунски е като кибрит, вече всичко знае. А и винаги може да ми звънне по телефона. Не вярвайте на политици, които са добри на думи, Жельо е човек на действието“, заяви кметът на Бургас Димитър Николов.

В препълнената зала на Културния дом на град Камено присъстваха народните представители от ГЕРБ Димитър Бойчев и Диана Йорданова, както и депутатът от Реформаторския блок Костадин Марков.

Пред стотиците граждани на Община Камено бяха представени водачите на листите на ГЕРБ и Реформаторския блок, както и кандидатите за кметове от 12-те села на Община Камено. Всички кандидати за кметове получиха тетрадки от Жельо Вардунски с препоръката да записват в тях всички предложения за по-доброто, европейско бъдеще на Община Камено.

Бургаската прима Тони Димитрова, комикът Виктор Калев и Формация „Фолклорен огън“ гр. Бургас се погрижиха за доброто настроение на каменци.

 

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук