16.5 C
Бургас
четвъртък, май 2, 2024

Звезда от „Х Factor“ пристига за гранд ревю в Бургас

Едно от най-очакваните модни събития в Бургас – ежегодното ревю „Lady’s Fashion Trends”, ще се проведе в края на тази седмица. Организиторите наскоро издадоха, че тази година са избрали фаталните ден и дата на месец март – петък 13-ти, а часът 19:00. Естествено мястото остава непроменено и то е петзвездното бижу на Бургас , Гранд Хотел и СПА Приморец.

Много звездни дами се очаква да прсъстват на гранд спектакълът, като една от тях ще е и звездата от тазгодишният Х Фактор – Ренета Ганева. Водеща на събитието ще бъде общинският съветник и журналист Ваня Чечева. Организаторът Ваня Кирова и този път ще заложи на благотворителна инициатива, като тази година тя ще е в подкрепа на 6-годишната Натали от Бургас, страдаща от лек стадий на ДЦП. Вдъхновена от малкото момиченце, тя реши за първи път в ревюто да се включат и деца модели, които ще представят тенденциите в детската мода за сезона.

По котешката пътека ще преминат едни от най-успешните бургаски модели на модна агенция INTER MODELS, сред тях са току що прибралите се от Милано и Ню Йорк – Александрина Цветкова и Грета Жекова, наскоро титулуваната за Мис Банско Паулина Вълчева, лекоатлетката Гергана Стойкова и др. Тенденциите в грима и прическите за сезона, съответно ще бъдат демонстрирани от топ гримьорите Гергана и Мая Давидкови и стилиста Николай Стоянов.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук