13.2 C
Бургас
неделя, май 5, 2024

Изработват 500 килограмов леден бар в тазгодишното изложение Бургас експо

За пета поредна година Бургас експо дава възможност на всички, на които им предстои да сключат брак, да отбележат рожден ден или друг  празник да изберат от най-подходящите фирми, които да превърнат обикновения повод в незабравим момент.

В изложението ще вземат участие общо 24 фирми. За първи път в Бургас експо гостите ще имат възможността да се запознаят с единственото у нас Ice Art ателие. С помощта на специална технология пред публика ще бъдат демонстрирани най-различни форми от кристален лед: от ваза или свещник, до леден бар в реални размери, тежащ над 500кг.

Ревю, презентации на прически, бодиарт, флористи и ледени фигури са само част от изненадите в тазгодишното издание на изложението. А топ тенденциите при сватбените рокли и обувки ще покажат утвърдили се модни дизайнери.

Майстори на сладкарското изкуство пък ще представят своите идеи,с които ще направят вашият празник съвършено елегантен и оригинален.

Тазгодишното издание на Бургас експо – всичко за Вашия празник ще се проведе на 3 и 4 декември, а любезен домакин на изложението е Мол Галерия – Бургас. Официалното откриване е в 11 ч. на 3 декември, модните дефилета са планирани в часовете след 17 часа.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук