13.2 C
Бургас
четвъртък, май 2, 2024

Именничката Николета Ангелова е новата Мис Бургас България 2013

Бургас вече има своята нова кралицата на красотата. Навръх Никулден в гранд хотел и СПА „Приморец” за Мис Бургас България 2013 г. беше избрана именничката Николета Ангелова. Короната и лентата й бе връчена от друга красива българка, която е и единствен лицензиант и организатор на конкурса Мис България – Евгения Калканджиева.
Миналогодишната Мис Бургас – Полина Добрева също не пропусна да изкаже своето послание към настоящата Мис, предавайки и короната. Николета получи правото да представя града ни на конкурса Мис България 2014. Тя бе наградена и с ваучер за езиково обучение, ваучер от Клиника за пластична хирургия, подаръци от СПА център и подаръци от множество бутици. Освен, че грабна короната, тя си тръгна и с приза „Лице на градн хотел и СПА „Приморец”. Момичето е ученичка в ПГТ „Проф. д-р Асен Златаров”, но мечтае да се занимава с мода и в бъдеще.

Подгласнички на 16-годишната красавица станаха Неделина Маргенова на второ място и Веселина Шамлийска на трето. Сред звездното жури се отличиха имена като тийм мениджъра на Черноморец – Бургас Радостин Кишишев, Евгения Калканджиева, топ модела Теди Велинова и половинката и д-р Енчев, Любен Дилов син, подгласничката на Мис България 2013 -Даниела Неделчева, актьора Тодор Дърлянов и организаторката на конкурса Ваня Кирова /на снимката вдясно/.

Организаторите на конкурса останаха верни на идеята събитието да мине под знака на благотворителността. По време на бляскавия спектакъл на търг бяха продадени три картини, измайсторени от малките творци в целодневен център за деца с физически и умствени увреждания „Св. Никулай Чудотворец” Бургас.

 

 

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук