12.6 C
Бургас
петък, май 10, 2024

Истерия с Емил Конрад в Бургас, блогърът шест часа раздаваше автографи в „Хеликон“

Близо 1000 тийнейджъри окупираха днес книжарница „Хеликон” в Бургас, за да се срещнат с интернет звездата Емил Конрад. Заради големият интерес, прераснал в истерия, се наложи полиция да въдворява ред, за да може всички ученици да успеят да се сдобият с автограф върху книгата му „Нещата, на които НЕ ни учат в училище“. Емил Конрад ги посрещна с усмивка, обърна внимание на всички и без умора раздаваше автографи цели 6 часа. От книжарница „Хеликон” поставиха своеобразен рекорд и продадоха 600 книги на интернет блогъра. емил конрадТова е първият автор, който успява да вкара в книжарница толкова много тийнейджъри, коментират от „Хеликон“.

От издателство „Егмонт” споделиха, че Емил Конрад е изключително верен на феновете си. Раздава се до последно и не се интересува от спечелените пари от продажбата на книгата си. Отказва и предложенията за реклама за интернет блога си.

емил конрад

На страниците на „Нещата, на които не ни учат в училище“ са събрани дванадесет смешно-сериозни, комично-трагични истории. Лъжата, страхът, щастието и очакванията – това са само част от темите в книгата. В дебютното си заглавие влогърът Емил Конрад споделя лични размишления и преживявания в типичния си шеговит и прям стил. Броят на историите кореспондира на дванадесетте класа в училище и всяка от тях засяга тема, близка не само до тийнейджърите.

фенове Емил Конрад

Тринадесетата глава принадлежи на читателите – всеки сам може да допише книгата и да изпрати своя текст. Но не само това прави книгата уникална. Четири от илюстрациите в нея съдържат QR кодове, които при зареждане отвеждат до четири клипа, създадени специално за книгата.опашка емил конрад

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук