17.1 C
Бургас
сряда, април 24, 2024

Ищар пя на израелския посланик в Слънчев бряг/снимки/

Изключителната Ищар зарадва публиката в Слънчев бряг с повече от час и половина невероятна музика и сценично присъствие. Гостуването на Ищар бе своеобразен подарък към всички приятели от Израел, които продължават да идват в курорта, стават все по-многобройни и не спряха да вярват в приятелството на България и българите.  Ishtar (2)
Сред гостите бяха забелязани продуцентите на хитовия сериал „Под прикритие“ Димитър Митовски и Иван Дойков, както и актьорите от филма Кирил Ефремов и Любо Кънев, певците Емилия и Дамян Попов, както и новата рап звезда Pavell. Партито бе уважено лично от Н.ПР. Почетният Консул на Израел в Бургас – Орлин Мандов, както и от многобройни медии, представители на бизнеса, сред които Цветелина Борсилавова, Мая и Енчо Косеви, партньори, доставчици, хотелиери и др.
Ishtar (1)Въпреки атентата на бургаското летище преди две години, все повече туристи от Израел избират за своята лятна ваканция курорта Слънчев бряг на южното българско Черноморие. Традиционните притятелски отношения между двете страни подпомагат развитието на туристическия бранш, обвързващ България и Израел. Не случайно през месец май 2014 г. Н.Пр. Посланик Шаул Камиса Раз сподели, че двете държави „имат общи интереси, свързани с международната сигурност, борбата срещу тероризма, политическите процеси в Близкия изток, ситуацията в Европа, икономическите въпроси, туризма, инвестициите и много други“.

Ishtar (5)Потокът туристи от Израел не само не спира, но и непрестанно се увеличава. Статистиката показва, че през 2013 г. – година след атентата (на летище Сарафово), те са се увеличили с 8-10%. Тази година тенденцията се запазва и дори нараства. Това безспорно доказва, че двете държави са победителки. И че израелците обичат България, не се отказват от плажа във Варна или Бургас, и харесват услугите и забавленията по българското Черноморие. naj-dyasno Pocheten Konsul Orlin Mandov

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук