13.2 C
Бургас
петък, март 29, 2024

Ищар ще пее в Слънчев бряг

Ищар идва в Слънчев бряг и ще пее пред гости на комплекса, съобщава „Труд“. Певицата е поканена за бляскаво парти на 19 юли, по повод три години от откриването на казино „Платинум“. Едноименният комплекс е собственост на бизнесмена Сава Чоролеев и в него се настаняват основно израелски групи.

снимка: в-к "Труд"
снимка: в-к „Труд“


„Ищар потвърди участие. Идва със своя група“, казаха организаторите пред Труд вчера. Като подгряващи се чакат Годжи и Цветелина Грахич.

И тази година израелците съставляват основна част от туристите в комплекса. Първите от тях дойдоха още в началото на април. За гостите от Израел интерес представляват родните казина, шопинга и разходките по молове в Бургас и Варна, както и екзотичните екскурзии до Несебър и созопол и в околните села на община Несебър.

В момента в курорта гостуват 1000 израелци. Полетите от Тел Авив са ежедневни и по няколко, като най- големият трафик е в След атентата на летището в кв. Сарафово, при който загинаха петима техни сънародници, мерките за сигурност за тях за драконовски от аеропорта до курортния комплекс.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук