9.9 C
Бургас
събота, април 27, 2024

Клаудио Крон ни разиграва на Флората /ВИДЕО/

С уъркшоп по афро-бразилски ритми, перкусии и демонстрации на капоейра ще бъде отбелязан Международният ден на младежта в Бургас. Проявата ще се проведе на 12 август от 19:00 часа на сцената на Експозиционен център „Флора“, а нейни организатори са Община Бургас и Младежки културен център.

Бразилският перкусионист КЛАУДИО КРОН ДО БРАЗИЛ ще проведе един забавен и динамичен уъркшоп по афро-бразилски ритми. В перкусионния кръг могат да се включат участници на всякаква възраст. Специални гости на събитието ще бъдат ABADA-CAPOEIRA BULGARIA, които ще направят спиращи дъха демонстрации на капоейра – комбинация между бойно изкуство и танц, произхождащо от африканските роби в Бразилия. Под ритмите, зададени от Клаудио, капоейристите ще представят това изкуство по бляскав и одухотворен начин.

Международният ден на младежта се отбелязва от 2000 г. с резолюция на Общото събрание на ООН от 17 декември 1999 г. Целта е да се поощри диалогът между младежите от различни култури и диалога между поколенията.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук