13.2 C
Бургас
петък, април 26, 2024

Кой е професорът, чийто деца го превърнаха в световна знаменитост? (ВИДЕО/СНИМКИ)

Професор по политически науки се превърна в световна знаменитост, след като двете му деца нахлуха в кадър докато той дава интервю за BBC. Става дума за проф. Робърт Кели, който живее в Южна Корея и работи в Университета в Пусан. Той трябваше да коментира в ефир политическата обстановка в страната след импийчмънта на президента.

 

Докато отговаряше на въпросите на водещия стана весел гаф, заради който видеото бе обявено за най-смешното в света-4-годишната му дъщеричка Марион влезе в стаята, промъкна се зад баща си и започна любопитно да наднича в монитора на компютъра. Проф. Кели забеляза детето в екрана, опита да запази самообладание и да го изтласка от кадър.

Междувременно 9-месечният Джеймс влезе с проходилката си в стаята и също се втурна към баща си. Секунди след това в кадър се появи и съпругата на професора, която отчаяно се опитваше да изведе децата вън. Смутеният баща се опита да остане сериозен, затвори очите си за няколко секунди и се извини.

 

Майката на учения Елън сподели пред Дейли мейл, че често се чува със сина си и неговото семейство по Скайл. „Навярно децата са чули гласове от кабинета му и са помислили, че говори с мен. Беше просто смешно“, коментира бабата на малчуганите.

72-годишната жена заяви, че се чувства горда със сина си, но добави, че той трябва да научи ценен урок-да заключва вратата на кабинета си. Според Елън, професорът се чувства неудобно от внезапната му интернет слава. В социалните мрежи Робърт Кели получи похвали както за забавната ситуация, така и за направения от него анализ на ситуацията в Южна Корея./ Дарик

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук