14.3 C
Бургас
неделя, май 19, 2024

Концерт на Белослава на Острова

“Виж! Бургас” има удоволствието да Ви покани на едно вълнуващо приключение на морския бряг. След дълго отсъствие от бургаската музикална сцена Белослава, заедно с Живко Петров (пиано), Калин Вельов (перкусии), Росен Захариев-Роко (тромпет) и Елена Кокорска ще зарадват публиката в нетрадиционната атмосфера на едно от най-забележителните кътчета на Черноморието – остров “Света Анастасия”.

Beloslava-2Белослава има зад гърба си три студийни албума, а в момента работи по последната си, изцяло акустична продукция, която ще включва някои от най-големите й хитове като „Между две луни“ и „Слушай ме“ в съвсем нов аранжимент. В една романтична прелюдия към излизането на албума ще се превърне и гостуването й в Бургас на 17 юли, когато със своя неподражаем чар и стил ще ни напомни, че животът наистина е красив. Просто трябва да отворим сетивата си, за да му се насладим!

SvAnastasia1Пътуването със Summer Acoustic Sessions започна в Пловдив на 1 юли и продължи на “A to Jazz Festival” на 4 юли. След гостуването в Бургас на 17 юли на остров “Света Анастасия” следва и Варна на 24 юли.

Едно от най-романтичните места в Бургаския залив Остров “Света Анастасия” се намира на 6,5 км югоизточно от Бургас. Там ви очаква лекарна, предлагаща чудодейни билки и отвари, манастирска килия от Средновековието, ресторант с автентични бургаски ястия и незабравима гледка към летен Бургас.

Нямаме търпение да споделим с Вас това изключително преживяване!

 

ПРОГРАМА

“Life is Beautiful” e едно цялостно изживяване, което включва пътуване с корабите “Кук” и “Анастасия”, концерт с изглед към светлините на нощен Бургас, време за разходки и коктейли.

 

19:45 ч. – отплаване от Морска гара Бургас;

21:00 ч. – концерт “Life is Beautiful”;

23:30 ч. – отплаване към Бургас.

При лошо време и невъзможност за отплаване на корабите, концертът ще се проведе в Бургас, на сцената на клуб „Революсион” с начален час 21:30 ч.

 

БИЛЕТИ

Поради ограничения капацитет на острова, броят на местата е фиксиран.

Можете да закупите своя билет онлайн в мрежата на ticketlogic (ticketlogic.bg), а в Бургас на касите на Office1 на ул. „Христо Ботев“ 41 и „На Тъмно“ на ул.“Алеко Богориди“ 16. Цената на билета е 39 лв и включва транспорт с кораб и билет за събитието „Life is Beautiful”.

На остров “Света Анастасия” има възможност за акостиране с личен транспорт. Ако желаете да пътувате с лична яхта, лодка или джет, пишете на [email protected].

 

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук