15.4 C
Бургас
петък, май 3, 2024

Кралиците на Бургас събраха средства за малката Ани

На благотворителното ревю, в което участваха красавиците беше събрана солидна сума пари, които отиват по сметката на шестгодишната Ани.

Момичетата представиха дрехи от магазин „Подиум”. Ревюто, както беше обявено от самото начало имаше благотворителен характер, а избраната кауза, както  е 6-годишната Ани. kralici-revuМалкото съкровище е изправено пред реалната опасност да загуби зрението си. Тя страда от рядко заболяване на съединителната тъкан, от което са ескалирали множество заболявания, като най-пагубното от тях е атрофията на зрителните нерви и на ретината.

Трогнати от съдбата на малката Ани бяха и футболните звезди Радостин Кишишев и Мартин Камбуров. Те се включиха в благотворителната инициатива и участваха в търга. Кишишев дари  първия си шал с първия си автограф като треньор на „Верея”-Стара Загора. А Камбуров- тениска с автограф. Така легендата Радостин Кишишев и гол-майсторът на „А” футболна група от „Локомотив Пловдив” станаха част от благородната кауза и съпричастни с малката звездичка Ани. Те заедно с кралиците на Бургас показаха, че всеки може да има добро сърце.

Голяма част от оборота на заведението, както и половинта от сумата от продадените облекла на магазин “Подиум”, с които момичетата дефилираха, ще бъдат отделени за лечение на момиченцето.За да се включат активно в благотворителната кампания, местни бизнесмени, решиха да откупят тоалетите и те да останат за красавиците, които ги представиха. По този начин те помогнаха и дариха пари за Ани!

На сцената в клуб „Етикет” гостите видяха другото АЗ на модела Нели Вакъфова. Тя пя и доказа, че красивите жени могат да  бъдат и много талантливи.

А дошлите на модното събитие в клуб „Етикет” наистина се увериха, че на 04.12.2014 година истински кралици ще се борят за короната КРАЛИЦА НА БУРГАС.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук