13.8 C
Бургас
понеделник, април 29, 2024

Лицето на протестите в Несебър лъсва като ангел и дявол виртуално

Една от претендентките за „Мис Плеймейт 2012” Ивелина Прунова нажежава страстите онлайн като влиза едновременно в ролята на ангел и дявол. Превъплъщението й е пред обектива на модния фотограф Камен Вълканов, който я показва в целия й блясък. Красавицата от Несебър стана известна през 2010 г., когато оглави протеста в Несебър срещу бутането на незаконните къщи в Страия град. Тогава Ивелина беше обявена за „лице на протеста“ . Тя изпъкна сред протестиращите с екстравагантна визия на вдовица на мафиотски бос.  Несебърското барби стана още по-популярно  покрай конкурса на мъжката библия – Playboy  и с участието си в тв риалитито „Милионер търси съпруга“.

Екип от специалисти заснеха първата рекламна визия за билборд реклама за нов бранд.  Новият светски проект ще показва различните гледни точки на лъскавата и лошата страна на новините без грим. Брандът има за цел да обединии освен светската част във виртуалното пространство, така и да бъде представен с печатно издание, енергийна напитка и модерен нощен клуб, съобщава ПРофайл.

За стилистиката на визиите на Ивелина Прунова се погрижиха от предизвикателните Ивет, а грима е дело на Гергана Пащрапанска. 

Снимките преминаха през няколко визии и отнеха около 12 часа със стилист Христина Ангелова  , а косата  дело на Парашкев Тодоров-Пепи  от Луксор, за да приключат успешно своя финал.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук