11.5 C
Бургас
неделя, април 28, 2024

Лондонският кралски театър идва в Бургас

Най-новият търговски център в Бургас – Galleria Burgas, чието отваряне предстои на 15 май, обещава да се превърне в най-уникалното място за забавления в града. За разлика от познатите ни досега традиционни молове, в които местата за отдих и развлечения имат по-скоро съпътстваща роля, тук те ще се превърнат в дестинация сама по себе си.  Замисълът на инвеститора  GTC е наред със световните модни марки да предложи и уникален микс от възможности за развлечение и да обедини преживяването от пазаруване и забавление. Десет киносалона, огромен увеселителен център, фитнес зала,  множество кафенета и ресторанти, изложбени и презентационни зали, в които още от самото откриване ще се помещават две уникални изложби – “България на длан” и “Hollywood in Galleria” – тук посетителите ще могат да се откъснат от сивия делник и дa придобият усещането, че са част от един по-забавен свят.

 

С откриването на Galleria Burgas морският град вече ще има своя мултиплекс. Изгражда го най-голямата и бързо развиваща се верига Cinema City. Десетте зали на киното са с общ капацитет 1696 места. Шест от тях са предназначени за 3D прожекции. Всички зали са оборудвани с последно поколение кинотехника, а  интериорните решения са с впечатляващ дизайн и функционалност. Cinema City ще предложи високия стандарт на киноразвлечение, с който компанията е вече позната у нас – големи екрани, топ клас прожекционни апарати, 5-канален дигитален съраунд звук и комфортен интериор, за да отговори на очакванията и на най-взискателните киномани.  Компанията, която управлява 96 кина с 906 екрана в 7 страни в Централна и Източна Европа, през2011 гпродаде 35,5 милиона билети за прожекциите си. 

 

Специално за откриването на Cinema City в Galleria Burgas на 16 май кино веригата е подготвила поредица от звездни събития. За същия ден е предвидена гала премиерата на филма „Парад” на режисьора Сърджан Драгоевич, на която ще присъства и самият той. Това ще е първият филм в България, за който се организира  гала премиера извън столицата. Гостите ще имат възможност да поговорят с режисьора и получат автограф. На 16 май тръгва на екран в Бургас и българският филм „Чужденецът”. Първите му зрители ще могат да се срещнат с режисьора на филма Ники Илиев, с неговата половинка в живота и изпълнителка в главната роля  Саня Борисова и с част от актьорския състав.

 

Cinema City  ще предложи и много други очаквани блокбастъри от първия ден на откриването си. Зрителите ще могат да преживеят на 3D „Титаник“,  „Мъже в черно”, „Отмъстителите”. На големите екрани ще се завъртят и най-актуалните двуизмерни филми, сред които „Диктаторът” и „Тъмни сенки”.

 

Чрез сателитна връзка на голям екран в Cinema City в Galleria Burgas директно ще бъдат излъчвани представления на Кралския национален театър в Лондон. Постановките от британската столица, които се излъчват по сателит в повече от 700 салони в над 22 държави, сега вече идват и в Бургас. Също както при традиционния театър, по време на антракта публиката може да излиза от залата, но може и да остане и да гледа интервюта с режисьора и актьорите в спектакъла.

Първата постановка-  пиесата „Грешките на нощта”, ще бъде излъчена на 21 май.

„Радвам се, че успяхме  да доведем Cinema City в Бургас. При нас зрителите ще могат да се потопят напълно в магията на голямото кино. Cinema City е най-добрият начин да се види един филм и вярвам, че радушния прием и обслужване, което нашите клиенти ще получат в новото кино, ще ги накара да идват отново и отново в Cinema City в Galleria Burgas” каза Муки Гредингер, главен изпълнителен директор на Cinema City International.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук