13.1 C
Бургас
петък, март 29, 2024

Любимата модна марка на Кейт Мидълтън отваря магазин в СТРАНД Бургас

Британската модна марка French Connection се завръща в България с нова визия, нов главен дизайнер и нов магазин в най-добрия град за живеене в страната, Бургас. Магазинът ще се намира в първия лайфстайл център на открито в България, СТРАНД Бургас, и ще отвори на 29 Юни 2013 г., когато е и официалното откриване на центъра. French Connection е една от 14-те световни марки, които стъпват на българския пазар посредством СТРАНД Бургас.

„French Connection е една от малкото модни марки, които успяват да съчетаят ежедневния стил с високата мода и именно затова вече години наред е сред най-харесваните брандове във Великобритания и по света,” сподели Георги Манчев, Бранд Мениджър на French Connection за България. „Фактът, че една от модните икони на Острова – дукесата на Кембридж Кейт Мидълтън – нарежда марката сред своите любими места за пазаруване в Лондон и бе облечена в блуза от French Connection за своя кралски портрет за Националната Галерия на Обединеното Кралство доказва, че French Connection е образец за неподправим стил и елегантност.”

С откриването си, магазинът на French Connection в СТРАНД Бургас ще предложи най-новата лятна колекция на марката. В нея брандът залага на забележителни комбинации от изчистени неутрални цветове като бяло, черно и сиво в балансирана комбинация с пастелни цветове и ярки мотиви. Специално за дамите, лятната колекция на French Connection отделя специално внимание на кръста и ханша като усъвършенства извивките на женското тяло. Марката за пореден път не изневерява на стила си и този сезон като преобладаваща част от роклите и вечерните тоалети са богато покрити с пайети.

„За нас е чест да приветстваме марка от световна величина, каквато е French Connection,” каза Дейвид Кауърд, изпълнителен директор на СТРАНД Бургас. „Както съм твърдял много пъти, нашата цел е СТРАНД да предложи нещо ново, различно и свежо на жителите на Бургас и неговите посетители. Приветствайки брандове като French Connection, ние не само осигуряваме нови работни места и вкарваме чуждестранни инвестиции в българската икономика, но и допринасяме за изграждането на статута на Бургас като един бързо развиващ се град от световна величина.”

Последните новости около откриването на новия магазин на French Connection в СТРАНД Бургас, както и снимки на продуктите от последната колекция на марката, можете да откриете във Facebook (www.Facebook.com/FrenchConnectionBG), както и на адрес www.strand.bg.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук