13.1 C
Бургас
петък, март 29, 2024

Маникюр в сърца

Лятото се усеща с пълна сила и някак си ни е една идея по-любовно от обикновено. Независимо дали сте щастливо обвързани или не, винаги можете да намерите начин да внесете знаците на Купидон в своето ежедневие.

Ако не ви се иска да експериментирате с грим или дрехи, вашият алтернативен вариант със сигурност е маникюрът.

Това е лесен начин да разнообразите дори и най-семплите силуети по закачлив начин.
Тъй като знаем колко е трудно да си нарисувате сами сърце, предлагаме лесен трик, с който не просто да се сдобиете с любовния знак на ноктите, но и да го направите в преливащи цветове.

Ето стъпките, които да следвате:

Стъпка 1
Лакирайте ноктите в основата, която искате. Хубаво е да съобразите цветовете така, че да не се получава „избледняване“ на който и да е от тях. Използвайте лента тиксо и я прегънете през средата. Изрежете сърце и разтворете.

Стъпка 2
Поставете готовата лента със сърце върху нокътя така, че изрязаната част да се пада в средата. Вземете обикновена гъба за грим и върху нея поставете от двата цвята по една лента, като се стремите да са непосредствено една до друга.

Стъпка 3
Поставете гъбичката върху тиксото и задръжте за малко. Внимавайте да не разместите, защото ще се размажат и цветовете. След като изсъхне, махнете лентата с тиксо и лакирайте с топ лак, за да запазите за по-дълго любовния си маникюр във вида, който постигнахте.


az-jenata.bg

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук