13.1 C
Бургас
петък, март 29, 2024

Маори по прашки пред Уилям и Кейт

Принц Уилям, съпругата му Кейт и малкият Джордж пристигнаха в Уелингтън, Нова Зеландия, в рамките на 3-седмично пътуване, което ще продължи и в Австралия, пише lifestyle. bg. Семейството беше посрещнато от премиера Джон Кий и от представители на маорите – коренното население на Нова Зеландия.

519x398За ужас на пуританите маорите се появиха по лъснали дупета, облечени в традиционните си полички пупу. Коренните жители бяха дори доста облечени.

519x346По принцип жените маори танцуват топлес, а мъжете са голи под поличките. Сега, за да не шашнат гостите, жените покриха гърдите си, а мъжете обуха черни прашки.

 

Докато Уилям и Кейт се правеха, че не забелязват дупетата им, мъжете изтанцуваха танца си за „добре дошли“. Уилям даже се включи с ритмични приклякания.

519x581Тази визита е много важна за кралското семейство, тъй като това е първото официално посещение на малкия принц Джордж. Уилям и Кейт планират да направят дегустация на вино от местно лозе, да се срещнат с режисьора на „Властелинът на пръстените“ Питър Джаксън, да направят разходка с джет и да посетят втория по големина град в Нова Зеландия – Крайстчърч.

519x398

519x352

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук