24.3 C
Бургас
петък, март 29, 2024

Маргарита Петкова и Добромир Банев с премиера в навечерието на Св. Валентин

Известните автори представят новата си книга „Зад огледалото“ първо в Бургас

Талантливите поети Маргарита Петкова и Добромир Банев ще зарадват бургаската публика с премиерата на новата си книга „Зад огледалото“. Тя ще  бъде представена  в навечерието на празниците на любовта и виното – Св. Валентин и Трифон Зарезан.

Премиерата  ще се състои на 12 февруари от 18:00 часа в зала „Петя Дубарова“ на Културен център „Морско казино“ при вход свободен. Маргарита и Добромир са завладяващи творци, които имат какво да споделят с публиката. Да четеш стиховете им е неповторимо изживяване, а да ги слушаш от самите тях е рядък шанс.

Проявата се организира от медицинска лаборатория „Лина“,  съвместно с  Община Бургас.
Интересното за тандема Маргарита Петкова – Добромир Банев е, че са единствените, които са успели  да надминат по продажби „Ад“ на Дан Браун. Бестселърът и „Абсурдни времена“ излизат по едно и също време на родния пазар, но поетите водят пред него и криминалните романи цяла седмица.

Книгата им не се задържа в книжарниците, а осемте й тиража са продадени до последната бройка. Сега майсторите на перото  отново събуждат интереса на публиката, която харесва красивата поезия. „Зад огледалото“е разделена на две части и дава възможност да надникнем в света както на Маргарита, така и на Добромир, за да се уверим, че има универсални теми, които докосват всяко сърце и отекват във всяка душа.

Затова всеки, който иска  да зарадва половинката си за Св. Валентин, може да й подари една незабравима вечер с най-завладяващите стихове при това на чаша вино.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук