9.9 C
Бургас
петък, май 3, 2024

Меломани изригнаха! Ще има ли Spirit of Burgas или просто скъп концерт на Роби Уилямс?

Вълна от недоволни меломани заля официалната фейсбук страница на фестивала Spirit of Burgas. Новината, че през тази година, фестът ще се завърне по-грандиозен от всякога, разгорещи музикалните фенове. Ентусиазмът им да посетят Spirit of Burgas обаче започва да се изпарява.

„Май няма да се ходи на spirit, много тегава организацията, нищо не е както трябва, само цените са им ясни – 180 лв…!?”, пише Теди Чавдарова. Организаторите са отговорили следното: „150 лева е цената в момента Организацията на един фестивал и буукинга на артисти са малко или много различни неща. Това, което вие очаквате е още артисти. Това не е организация  Изчакайте още малко.”

„Извинете ме, ама 150 лв само за единия ден, е направо меко казано ПОДИГРАВКА. Фестивалът в Маракаса до Атина не струва толкова. Не сме Германия, Франция, Автсрия… и Гърция не сме. Европейски цени с български заплати за пореден път. По тази логика при хедлайнери Скорпиънс, билетите колко-300лв.????”, пише Евтим Гайдаров в страницата на фестивала.

Станислав Чернаев пък дава пример с фестивала Sziget в Будапеща. До момента унгарците са обявили над 30% от всички изпълнители, в това число и Роби Уилямс. Билетът на Sziget за един ден е 52 евро, което прави точно 101,7 лева срещу 180 лева за един ден на бургаския плаж. „Фестивалът им е 7 дни…хората от доста време насам знаят как се прави. Обявяват се поне 2-3 известни групи да се знае поне нещо”, пише Станислав.

Още по-откровен в изказването си е Златин Иванов, който е написал следните думи: „… вие сериозно ли казахте, че „буукването“ на артисти и организацията на фестивал са различни неща? Вие наистина ли сте такива аматьори?! Още по-патетично е „Цена на билетите след анонс на втори хедлайнер“ … след като обявите групата вързала се на глупостите Ви какво да очакваме? „Цена на билетите след анонс на обедната група в ден 1“ ? Разбираме, че след доста жалкия Ви опит в организиране на концерти до момента сте решили, че можете да организирате концерт на Роби, Община Бургас Ви е дала терен без пари и сте решили, че можете да направите и „фестивал“ … ами не можете пичове … явно не можете …

Най-често задавания въпрос в официалната фейсбук страница на Spirit of Burgas e: Какво се случва с втория хедлайнер? До момента организаторите са обявили само едно име – това на Роби Уилямс, който включи България в тазгодишното си турне.

Още от социалната мрежа:

Borislava Borislavova: Ще има ли фестивал, или това ще е просто много скъп концерт на Роби Уилямс?

Hristo Kamburov: Нещо друго освен бате Роби ще имаме ли или да си спестим билета за 2015, че някак мина вече месец и нещо чакане на 2ро име?

Srebro Filipov К’во става с LIne Up-а…вече имам билет и хотел, ама почвате да прекалявате с т’ва бавене !!!

Хаджи Мартин Камхи Kakvo se sluchva s vtoriq hedlainer ????

Димитър Момнев Давам ви три дни да кажете, кой още ще пее.

*Оригиналният правопис на цитатите е запазен

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук