18.2 C
Бургас
четвъртък, март 28, 2024

Мина Попова с престижната награда от Мис Планет Вселена 2014/снимки/

Родната бг хубавица Мина Попова в продължение на седмица представи достойно страната ни на престижния международен конкурс „Miss and Mr. Planet Universe 2014“ в Перу,информират от ПРофайл.
С почетната корона и ленти от „Мис Планет Вселена 2014 “, „Топ Модел на Планетата“ и „Най-перфектно лице“ се завръща Мина от Перу.
мина попова с бански„Miss Bulgaria Planet 2014“, Мина Попова е на 18 години, висока е 183 см., зодия стрелец .
Зад гърба си красавицата има и спортни отличия по баскетбол и волейбол,както и световен шампион по шахмат в Италия. Мина се е снимала и във френска продукция преди година.

В страната на инките,Мачу Пикчу и страстните латино ритми Мина игра ръченица при представяне на националните костюми от цял свят.
В любимите бански на много от холивудските знаменитости Vilebriquine Мина блесна и взе още една награда – за най-перфектно тяло, както и топмодел на Планетата.
мина попова с банскиВ официалната част на събитието за стайлинга й се погрижиха актрисата и модел Деси Зидарова, както и ексцентричната Есил Дюран – автор на Art Gellery Essil Duran.
Нашата победителка мери сили с претендентите от Бразилия, Македония, Шотландия, Чили, Коста Рика, Никарагуа, Еквадор, Аржентина, Панама, Боливия, Мексико, САЩ и Перу.
мина поповаПо покана на националния директор за България и Шотландия Чавдар Арсов Мина Попова ще бъде и в почетното жури на Мис и Мистър Море 2015,чийто домакинство се падна на България.мина фотосесия вилебрикуин

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук