15.1 C
Бургас
четвъртък, март 28, 2024

Министър Лукарски вдигна сватба в Бургас

Кметът на Бургас ожени Божидар и Ива със стихове на Фотев

В присъствието на премиера Бойко Борисов министърът на икономиката и лидер на СДС Божидар Лукарски се ожени за любимата си Ива Йорданова по американски – в градина към морето. Церемонията по бракосъчетанието води лично кметът на Бургас и зам.-председател на ГЕРБ Димитър Николов със стихове на Христо Фотев. Градоначалникът, който е и зам.-председател на ГЕРБ заръча: „Щастието да доминира във вашите съвместни дни. Вкъщи повече да говорите за любов, по-малко за политика.“

Гостите се събраха пред беседката в очакване на младоженците. Първи се появи Лукарски, заедно с двете си дъщери от първия брак, които бяха шаферки. Булката пристигна в ретро автомобил. Както повелява традицията, до олтара я отведе баща й.

Image_5522770_1128

Сред гостите са премиерът Бойко Борисов, вицепремиерът и лидер на ДБГ Меглена Кунева (Ива бе част от ръководството на нейната партия, но я напусна заради любовта си с лидера на СДС), министрите Владислав Горанов със съпругата си, Лиляна Павлова с мъжа и дъщеря си, Даниел Митов – долетял директно от Брюксел, Ивайло Московски и Красен Кралев с приятелката си Виктория Петрова. Тук са шефът на агенцията за инвестиции Стамен Янев, зам.-министрите на икономиката Любен Петров, който е и зам.-председател на СДС, и Даниела Везиева, и другите зам.-шефове на синята партия Емил Кабаиванов и Борислав Миланов.

снимки: 24 часа
снимки: 24 часа

Любовта между двамата пламва, докато са кандидати за евродепутати в листата на Реформаторския блок преди 2 г. Като всеки мъж Лукарски първо харесва външността на Ива, но след като се заравя да я провери по-обстойно в интернет, открива, че красавицата има и много солидно образование.

източник: 24 часа

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук