14.9 C
Бургас
събота, май 4, 2024

Министър подари кобила на актьора Юри Ангелов

Министърът на земеделието Мирослав Найденов подари днес в Царево на актьора Юри Ангелов 2 годишна кобила. Казва се Сорента с цвят Изабела и е от породата Хафлингер – стара порода от дребни коне, произхождаща от планините на Австрийския Тирол.  Предоставена е от ДП ”Кабиюк” гр. Шумен и е обучена за езда и впряг. Преди година на актьора, който играе руския мафиот Распутин в сериала „Седем часа разлика“, му откраднаха кобилката Деяна. Юри Ангелов ще отглежда новата кобилка в с. Фазаново в Странджа, където живее.

 „Актьори стават земеделци, а земеделците стават актьори, когато дойде време да получават субсидии”, се пошегува министърът след като подаде юздите на актьора.  

 

„Нито една театрална награда не може да замени радостта ми в този момент. Това не е мой личен подарък, защото на него ще се радват всички жители на с. Фазаново и на целия Странджански район”. Това каза актьорът и допълни, че искрено се присъединява към каузата на Министерство на земеделието и храните да възроди българското село.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук