19.3 C
Бургас
понеделник, май 6, 2024

Миро радва бургаски абитуриенти на частно парти в мол Галерия Бургас

С частно парти, изцяло финансирано от мол Галерия Бургас, два завършващи класа в морския град ще отпразнуват своя абитуриентски бал за втори път. На 6 юни търговско – развлекателният център организира светско събитие само за избрани- в Playground на чаша качествено питие и хапки ще се съберат победителите от играта „Спечели втора абитуриентска вечер” и ще прекарат своята звездна вечер в присъствието на най-хитовия български изпълнител в момента – Миро.

Условията за участие са лесно изпълними –  до 20 май поне трима от един завършващ клас трябва да се снимат заедно в специално обособен кът в мола. За снимките ще се погрижи служител на мол Галерия Бургас, който веднага след това ще ги качи във фейсбук приложение в страницата на търговско-развлекателния център. Страницата трябва да бъде харесана от всички присъстващи на снимката, а те трябва да се отбележат на нея- така наречения таг, както и да попълнят информацията коя паралелка от кое училище участва в конкурса.

Гласуването за най-готин 12-ти клас започва от 10:00 часа на 21 май до  22 часа на 24 май, отново във фейсбук приложението. На 25 май в 12 часа ще бъдат оповестени 10-те снимки, събрали най-много харесвания, а в същия ден от 16:00 часа, в присъствието на нотариус, ще бъдат изтеглени и  двата късметлийски класа, които ще имат уникалния шанс да изживеят своята неповторима вечер за втори път, при това напълно безплатно.

До 24 май мол Галерия Бургас ще бъде истинска съкровищница за абитуриентите. Редица магазини предлагат драстични отстъпки само срещу удостоверение с бележник, при това без да е необходимо абитуриентът да присъства. Така дори родителите, които искат да направят своите изгодни покупки за една от най-вълнуващите вечери в живота на децата си, могат да се възползват от намаленията, които са обявили повече от 20 магазина на територията на най-добрия мол в България.

 

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук