13.1 C
Бургас
петък, март 29, 2024

Мис Несебър с предложение от Дисни  Ченъл

Победителката в конкурса Мис Несебър Мария Бакалова получи уникално предложение от Дисни Ченъл и Парамаунт пикчърс. 18-годишната красавица бе сюрпризирана от продуцентите, че може да предостави резюме,  с което да кандидатства за актриса във филмовите гиганти.

miss nesebar1

Представители на Дисни бяха на кораба Капитан Джак, докато се провеждаше конкурса и съобщиха приза си пред  200 души по време на церемонията Мис Несебър. Те бяха впечатлени от перфектния английски език на Мария, както и от това, че в момента учи театрално майсторство и пеене. Освен това красивата брюнетка се сдоби с вечеря за цялото й семейство в ресторант в Свети Влас. Мария и подгласничките й Теодора Димитрова и Стела Георгиева си тръгнаха с още цял куп подаръци – бански и плажни принадлежности.

Лице на публиката след бурни аплодисменти стана Яна Кастелиева, която спечели уикенд за двама в пет звездното бижу в Девин. Звездното жури бе абсолютно единодушно в избора си на победителките. Председател на комисията бе проф. Атанас Семов – директор на института по европейско право.

Той заедно с Мисис България и Мисис Интернейшънъл Малина Димитрова връчиха лентата и короната на победителката. Останалите журиращи бяха красивото лице от кориците Ивелина Прунова, Мис България Даниела Неделчева, Бест Еротик Модел Гергана Харизанова, както и началника на кабинета на председателя на ВАС Александър Николов.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук