13.8 C
Бургас
петък, април 19, 2024

Младежи се напиха като животни и почти загинаха, докато Кали кърми пред 10 000 души

Над 10 000 благоевградчани куфяха на концерта на фолкизпълнителите на “Планета Пайнер – Лято 2014” в Благоевград. Най-голям интерес на концерта предизвика Кали. Тя бе дошла с 3-месечния си син Александър и го накърми пред сцената, съобщава в. „Вяра“.Петима младежи обаче бяха откарани по спешност в СПО в Благоевград в нетрезво състояние след концерта. Групата изправи на нокти медиците в спешното отделение, които повече от три часа се бориха да спасят живота им след солидния пиянски запой. Младежите са доведени от свои приятели директно от площада, където се състоя концертът.

Снимка: blitz.bg

В най-тежко състояние е прието младо момиче, което се напило до умопомрачение от радост, че вижда любимите си изпълнители. Девойката била ужасно зле, прелята й е една банка, след което е трябвало да остане в реанимацията, но по нейно настояване си тръгнала, информира говорителят на МБАЛ – Благоевград, Даниел Петров. Очевидци твърдят, че след като била свестена, първият въпрос, който задала на лекарите, бил: „Свършиха ли да пеят? Трябваше да се снимам с Константин и Илиян, искам да си ходя”. На останалите четирима лекарите приблизително три часа преливали банки, за да ги свестят. След като били стабилизирани, медиците извикали родителите им, за да си ги прибират у дома.

Работещите в СПО в Благоевград са потресени от видяното. Те недоумяват как млади хора могат да се напиват до умопомрачение на концерт. „Младите хора са изключително емоционални, те реагират много първично на всичко онова, което им носи радост или тъга. В състояние на еуфория човек е най-податлив на емоциите, именно това се е случило и с младежите при вида на техните любимци най-вероятно не са усетили как са се напили и се е стигнало до това да бъдат свестявани в СПО”, коментира пък шефът на отделението д-р Владиимр Рабаджийски.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук