12.1 C
Бургас
вторник, април 23, 2024

Модна къща „Никол фешън” подари ревю-спектакъл за 1 юни

Дизайнерката Нури Димитрова, собственик на Модна къща „Никол Фешън“, подари на децата от Бургас, за Деня на детето ревю- спектакъл. Новата колекция, която е предназначена за най- малките, носи кокетното има  „Мademoiselle“.  Малките манекени от Детска градина „Делфинче“ дефилираха с 10 модела, предназначени за специалните дни на децата от предучилищна възраст. Елегантни смокинги за малките господа и феерични рокли в розово, бяло и жълто за госпожиците, изпълниха сцената на „Охлюва“ в Морската градина на Бургас. И тъй като ревюто е посветено на малчуганите, в паузите между отделните дефилета имаше много песни, танци и шоу. На сцената се сменяха детски мажоретни състави, изпълнения на Клуб за спортни танци „Бургас 75″ и разбира се- клоуниада, защото какво е детски хепънинг без нея?! 

„Мademoiselle“  е второто ревю на детски облекла, които Нури Димитрова представя пред публика. Първата колекция задоволи и най-претенциозните вкусове на взискателните майки. Дръзкият стил на младата авторка, съчетан с изискана елегантност, е причина в модните среди да я обявят за един от  най-перспективните и впечатляващи творци.

Нури Димитрова, за по-малко от половин година, представя трета колекция бутикови дрехи. В навечерието на Новогодишните празници тя сама дефилира с  булчински тоалети /колекция „Мляко с карамел“/, три месеца след това известни бургаски манекенки показаха официални нейни авторски тоалети /колекция „Красотата ще спаси света“/. Младата дизайнерка вече работи върху следващата си колекция.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук