12.1 C
Бургас
петък, май 3, 2024

Мол Galleria Burgas организира междуучилищно състезание на тема „Най-вълшебната коледна елха”

Нетрадиционно ученическо състезание по декориране на коледни дръвчета ще се проведе в петък 21-и декември в мол Galleria Burgas. Украса и елхи, осигурени от търговско-развлекателния център, ще дадат възможност на тридесетина деца от осем бургаски училища да развихрят своето въображение и да ги превърнат в истински коледни символи.

 

Децата на възраст между 9 и 12 години ще творят между 16:00 и 17:30 часа в големия атриум на Мол Galleria Бургас. Томбола ще определи кои три отбора ще спечелят наградата на търговския център. Mall Galleria Бургас и отборът победител ще подарят най-красивата елха още в събота вечер и тя ще огрее с коледен блясък децата, лишени от родителска грижа „Александър Коджакафалията”. Останалите елхички от състезанието ще красят търговско-развлекателния център.

 

Като стимул и поощрение за желанието на учениците да зарадват своите връстници, Mall Galleria Бургас е отредил награден фонд за всички участници в турнира по коледна декорация. И тъй като всяка коледна елха е прекрасна и не би могло да се определи коя е по-бляскава и по-красива, случаен клиент ще изтегли чрез томбола имената на трите печеливши отбора. Отборът, спечелил първо място ще получи 800 лв. Децата, класирали се на второ място ще получат общо 600 лв, а тези на трето – ще си разделят 400 лв. С наградния фонд директорите на училища ще имат възможност да закупят допълнително оборудване за класните стаи, книги за библиотеките и да подобрят училищната среда.

 

За всички участници в състезанието ще има вкусни изненади, осигурени от Galleria Burgas.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук