9.1 C
Бургас
четвъртък, март 28, 2024

Наградиха победителите в тенис турнира на ГЕРБ „Burgas open”

Денислав Дачев и Данаил Асъмов при мъжете и Дамян Стефанов и Деси Чанева при семесените двойки са новите шампиони в шестото издание на турнира подкрепен от ГЕРБ „Burgas open”.

До финалите стигнаха двойките Георги Чолаков – Ваня Георгиева и Георги Милев -Румен Теодосиев.

Турнирът стартира при голям интерес с над 40 участници. Тази година в надпреварата се записаха за участие 19 двойки мъже и 5 смесени двойки.

Финалистите получиха наградите си от инициатора на турнира Димитър Людиев, който е водач на листата за общински съветници на ГЕРБ. Победителите получиха купи и от кандидатите за местния парламент Жейна Жекова, Антон Берданков, Петко Георгиев и Георги Кузманов, като последните двама се включиха и в самата надпревара.

Организатори и участници си пожелаха през следващата година турнирът да продължи тенденцията да се привличат все повече участници. Финалистите благодариха на Димитър Людиев, че всяка есен ги събира на този празник за бургаския спорт.

Самият Людиев е любител на тениса и участва в турнира от самото му създаване.

Водещ на събитието беше журналистът Веселин Пренеров, който е в листата на ГЕРБ за местните избори като представител от гражданската квота.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук