21 C
Бургас
четвъртък, март 28, 2024

Най-новото модно изкушение отвори врати в СТРАНД

Един от най-открояващите се брандове за бельо Boux Avenue  отвори врати в СТРАНД на 9 август. Марката завладя сърцата на ценителите на бельо по света още с появяването си през 2011 година.

на снимката: Дейвид Кауърд, изпълнителен директор в инвестиционна компания “Зет Би Eс” ЕООД и Мариела Остен- изпълнителен директор на СТРАНД, както и двама мениджъри на бранда, лично откриха първия магазин на Boux Avenue в България

Boux Avenue предлага фино бельо, бански, спалньо бельо и аксесоари, достъпни за всяка жена. Дигитални постери в луксозния магазин показват на жените, как биха изгледали във всеки модел бельо.

Създадено да носи комфорт  и да пасва идеално към всяка фигура, бельото на Boux Avenue е красиво и женствено допълнение към гардероба на всяка жена. Съблазнителното бельо, банските и спалното бельо са налични в размери от 6 до 20 и размер на чашката от 65А до 90Н. Марката предлага също така модни аксесоари и козметични продукти.

Магазините на Boux Avenue се отличават с изключително обслужване – обръща се специално внимание на нуждите на всеки клиент. Тук могат безплатно да ви вземат мерки и да ви дадат съвети за това кой размер е най-подходящ за вас, в случай, че не сте сигурни.

Магазинът на марката се отличава с красив и модерен дизайн. За по-голямо удобство на клиентите бельото е подредено в малки чекмеждета според размера.

В пробните има интерком система, която да ви свърже с консултантите, както и три различни режима на осветление, имитиращи дневна, приглушена светлина и нощ.

                                                                                                                                                   Всичко това прави пазаруването в Boux Avenue уникално изживяване. Безплатно опаковане на подаръци допълва усещането, че се намирате в бутик, при това на съвсем приемливи цени.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук