13.8 C
Бургас
вторник, април 30, 2024

Наша хубавица на среща с Путин

В предварителната програма на 90-те участнички в престижния конкурс МИС ВСЕЛЕНА фигурира и официална среща с държавния глава на Русия Владимир Владимирович Путин, съобщават от Профайл. Родното момиче, Венета Кръстева, която наскоро замина, за да представи страната ни в именития конкурс, който тази година е в Русия, е с типична славянска красота, което се харесало на руските папараци. 

Прецедент в историята на толкова класен конкурс е италианска модна марка да се погрижи за гардероба на българска представителка с тоалети за над 80 хиляди лева. Дизайнерите от WHO’S WHO са направили така, че Вени да е неотразима през всеки един ден от престоя си в руската столица.

А за  грандиозния финал, който ще се проведе три дни- на 7,8 и 9 ноември Венета Кръстева ще блести в изискана рокля, специално подбрана от бутик Rose Fashion House. Модните специалисти от сега предвещават успех на представителката на България. От този факт е изключително горд собственика на агенция за публични комуникации Наско Лазаров, според който конкурса е изключителен трамплин за успешна модна и филмова кариера.

След завръщането си в България нашето момиче ще се отдаде на благотворителна инициатива, свързана с превенция и борба с коварната болест рак на гърдата. Сега я оставяме във вълнение и трескава подготовка за срещата и с Путин.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук