14.3 C
Бургас
понеделник, май 20, 2024

„На Рим с любов“ – тази вечер на централния плаж

Първи международен кинофестивал „Вкусът на морето – More film fest” ще се проведе през седмицата в Бургас, съобщиха от пресцентъра на общината. От днес до 17 август новата площадка на Централен плаж ще се превърне в киносалон на открито. 

Шест филма ще бъдат прожектирани по време на феста на огромен екран, с начало всяка вечер от 21.15 часа. Фестивалът подкрепя кандидатурата на Бургас за Европейска столица на културата през 2019 година. Програма включва различни известни кино-заглавия.
Тази вечер е комедията „На Рим с любов “ на режисьор Уди Алън с участието на Алек Болдуин, Пенелопе Круз, Елън Пейдж, Роберто Бенини.Утре вечер е флмът „Седемте психопата “, режисьор Мартин Макдона. Черната комедия е с участието на Колин Фарел, Уди Харелсън, Олга КуриленкоВ сряда ще бъде представена лентата „Последната битка” на режисьора Ким Джи-Ун. Екшънът е с участието на с Арнолд Шварценегер, Форест Уитакър, Джони Ноксвил.
През следващите дни ще бъдат показани филмите: „Невъзможното “на режисьоря Хуан Антонио; комедията „Тежка сватба “, с режисьор Джъстин Закам и черната комедия „Цветът на хамелиона” на режисьора Емил Христов
7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук