15.4 C
Бургас
четвъртък, май 2, 2024

Нешка Робева идва с „Мистерията Еньовден“

„Мистерията Еньовден“ на Нешка Робева събира талантливи танцьори, които разказват легендата за един от най-мистичните български празници. Шоуто е истинска революция за българската арт среда. Сцена, звук, осветление, визуални ефекти и 3D проекцията, правят спектакъла сравним с едни от най-големите шоута, създавани някога.

В авторството на „Мистерията Еньовден“ са привлечени четирима композитори, двадесет и един музиканти, шестима хореографи от всички Балкански държави, ръководени от неуморимата Нешка Робева. „Мистерията Еньовден“ разкрива красивата история за любовта, сблъсъка между доброто и злото, старото и новото. Образите на самодивите и змейовете са потопени в тайнството на огромната сияйна луна.

„Мистерията Еньовден“ е приказка за красотата на народните традиции и вярвания, каквито са били в древното минало, каквито са съхранени до днес и каквито ще бъдат утре. Представлението е на 20 август 2016 година в „Летен Театър“ – Бургас. Началото на спектакъла е в 21.00 часа. Цени на билетите между 12 и 30 лева. Билети на касата на НХК до 15 юли, след това на касата на Часовника.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук