18.8 C
Бургас
петък, април 26, 2024

Новата сексикона на Русия: Искам Благо!

Сексбомба №1 в Русия пожела да се запознае с българския
футболист Благой Георгиев. Моделката Оля Абрамович, която е определяна за новата Ирина Шейк, говори ексклузивно единствено пред „България Днес“. Мацката с огромни гърди призна, че е фенка на отбора „Амкар“ (Перм), където играят няколко български футболисти.abramovich 2 Освен Благо там са още Георги Пеев, Захари Сираков и Петър Занев. Оля взриви социалните мрежи в последните месеци с предизвикателните си снимки и събра милиони последователи.
„Никога не съм била в България, но може би ще дойда на почивка. Ласкае ме това, че в Русия ме определят като новата Ирина Шейк. Аз също харесвам футболистите като мъже, но не мога да кажа, че съм луда по тях“, разкрива манекенката с популярната фамилия Абрамович.

abramovichАбрамович има съвършено тяло „Родена съм в град Перм и съм фенка на местния отбор „Амкар“, където играят доста българи. Истината е, че не се познавам с Благой Георгиев. Кой знае – един ден може пък и да станем приятели. Той е хубав мъж“, казва Оля в разговор с вестника.

blago georgiev„Много хора си мислят, че имам някаква роднинска връзка с Роман
Абрамович (смее се). Всъщност не го познавам, дори не съм го виждала на живо. Занимавам се с мода от 17-годишна. Най-много харесвам косата и очите си. Мечтая за това да се реализирам в кариерата си и да създам семейство“, разказва още блондинката. Тя не крие симпатиите си към българо-руската връзка в тениса.
Благо Георгиев може да бъде изкусен от манекенката „Мария Шарапова и вашият Григор Димитров изглеждат много сладки. Двамата са мила двойка. Не знам дали и аз бих си хванала българин за гадже просто защото засега не познавам български мъже“, откровена е Абрамович. Попитахме я и какво мисли за конфликта в Украйна.

„О, какъв въпрос! Не харесвам политическите много от тях. Така че и по въпроса с полуостров Крим моето мнение е неутрално. Пожелавам
българите да вярват в себе си и да преследват своите мечти“, обобщи
изкусителната рускиня. Моделката е фенка на „Амкар“

Снимки: ПРофайл Европа

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук