15.4 C
Бургас
понеделник, април 29, 2024

Нова фитнес мания на турне в България

След като с появата си в България, Кангоо Джъмпс (Kangoo Jumps) събра огромен брой последователи, през месец Ноември българските инструктури и презентъри направиха турне из страната. Новият спорт, който съчетава в себе си завладяваща музика, танци и подскоци, беше демонстриран в 11 български града.

За събитието в България пристигна треньор номер 1 в света – Кинга Себестиен, която е и национален координатор и дистрибутор с изключителни права в Швеция, Румъния, Норвегия и България. Освен това тя е дипломиран диетолог и развива опита си в работа с деца с наднормено тегло и здравословни проблеми.

На 01.12.2013 год. екипът на Кангоо Клуб България ще завърши турнето си в град Бургас. Любителите на нови емоции могат да станат част от голямото събитие, което ще се проведе в здравен и спортен център „Аякс” от 15:00 часа, където атрактивната Кинга Себестиен ще вдигне адреналина на всички желаещи да се докоснат до завладяващата еуфория Кангоо Джъмпс. Събитието е част от традиционните спортни маратони, организирани от екипът на спортния център под ръководството на световната шампионка по Карате Киокушин – ката – сенсей Гергана Апостолова.

Кангоо Джъмпс е спорт, който се практикува със специално създадени за него ергономични и пружиниращи обувки. Неговата популярност се дължи както на невероятния тонизиращ ефект и бързо отслабване, така и на неповторимото чувство за свобода и лекота, които обувките дават. Кангоо Джъмпс е подходящ за всяка възрастова група и изгаря 25% повече калории в сравнение с други упражнения, а специализираните обувки намаляват шоковото въздействие върху ставите и гръбначния стълб с до 80%.

Организаторите от Кангоо Клуб България и спортния център са подготвили невероятно спортно шоу, което има за цел да стопли настроението в студения ноември и да припомни, че за здравния дух е нобходимо здраво тяло. За всички присъстващи ще има много изненади! След класа по Kangoo Jumps, програмата ще продължи със Зумба, Тае-Бо, Аеробика, Каланетика, Боди-Атак, Steel Combat, Steel Tonic, музика на живо, томбола с награди и много адреналин.

Информация за събитието може да се намери в сайта на Кангоо Клуб България и страницата им във фейсбук.

Забавлявайте се, изглеждайте добре с Кангоо Джъмпс!

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук