15.1 C
Бургас
четвъртък, март 28, 2024

НОВИТЕ ДЕСЕТ ДИАМАНТИ ИЗПРАВИХА НА КРАКА ПУБЛИКАТА НА „ГОЛЕМИТЕ НАДЕЖДИ“

Нови десет изпълнения буквално взривиха сцената на „Големите надежди“ снощи.

В третия епизод на предаването, талантливите мачугани на няколко пъти изправиха публиката на крака, а журито за пореден път остана без думи. Новата великолепна петорка включва младши водолаз, носителка на Гран При за красота, смел мечтател, любимка на публиката от детската „Евровизия” и многостранен артистичен талант . Golemite Nadezdi_Live 3_Top 5Ето и кои са те:

 

Биляна Лазарова – носителка на Гран При от конкурс за красота в Доминиканската република

Golemite Nadezdi_Live 3_Bilyana Lazarova_Top 5Биляна Лазарова от София покори сърцата на зрителите с изпълнение на песента “All I want from Christmas is you” на Марая Кери и заслужено получи най-висок зрителски вот. „Като слънце си – талантливо и красиво! Ти владееш сцената“, похвали Любо Киров малката хубавица, която има сериозен опит в международни конкурси за красота – носител е на Гран При от конкурс за красота в Доминиканската република. 13-годишната красавица учи в училище по танцово изкуство и класически балет, но не крие, че предпочита пеенето пред танците. Учи актьорско майсторство и играе в детския спектакъл към театрален колеж „Л. Гройс“ – „Пепеляшка“. Споделя, че отдавна е чакала подобно предаване, защото мечтае да се яви във формат за талантливи деца.

 

Golemite Nadezdi_Live 3_Preslava Petrova_Top 5Преслава Петрова – пее, танцува, рисува и свири на пиано

Като „Малкото момиче с големия глас“ определи Дивна 9-годишната Преслава Петрова от Търговище.

Тя вдигна на крака публиката и омагьоса журито с безапелационното изпълнение на песента „Hurt“ на Кристина Агилера. „Преслава, ти ще станеш една голяма певица“ – с тези думи Любо Киров предрече бъдещето на малката дива. Преслава е носител на многобройни призови места от международни и наши конкурси. Свири на пиано, обича да танцува и рисува и мечтае да се занимава професионално с музика.

 

Golemite Nadezdi_Live 3_Yanko Stanev_Top 5Янко Станев – младши водолаз и горд собственик на екзотични домашни любимци

В редиците на челната петица се класира и Янко Станев от Варна, които изпя “When I was your man” на любимия си певец Бруно Марс. Третият концерт на „Големите надежди“ е първата сцена, която талантливият малчуган покорява. „Не мога да повярвам, че никога не си се качвал на сцена! Ти определено си българският Бруно Марс“, коментира Дивна и прегърна даровития малчуган. Янко отскоро е младши водолаз, след като е получил свидетелство за успешно преминат курс за гмуркачи. Пее в църковен детски хор и в детската опера във Варна. Свири на пиано от 6-годишен, тренира тенис на корт и футбол. Много обича да рисува и да чете фентъзи и енциклопедични книги. Страстен любител на животните, отглежда екзотични домашни любимци.

 

Golemite Nadezdi_Live 3_Pavel Mateev_Top 5Павел Матеев – мечтае да създаде изкуствен интелект

Другият кавалер в компанията е 12-годишният Павел Матеев от Разград. Той плени публиката, като върна рока на сцената с класиката „Жулиета” на група „Тангра”. Съвременният малък Ромео се увлича по програмирането и мечтае да създаде холограмен изкуствен интелект, като порасне.

 

Golemite Nadezdi_Live 3_Drago Simeonov i Ahinora

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Мириам Маврова – любимка на публиката от детската „Евровизия”

Талантливата 12-годишна Мириам Маврова от Велинград е петата малка дива, която се класира за четвъртфинал. Тя е носител на над 30 призови места от международни и национални конкурси, а сред най-впечатляващите са призът на публиката на детския песенен конкурс „Евровизия“ 2011 г. и Гран При от националния музикално-танцов конкурс „Орфеева дарба“. Участва в благотворителни концерти във Велинград и София.

 

Кои ще бъдат следващите десет малки диаманти на сцената на „Големите надежди“ и кои нови пет от тях ще продължат към четвъртфиналите, ще разберем другата сряда, 2 април в четвъртия епизод на шоуто по Нова, 20.00 часа.

 

 

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук