13.8 C
Бургас
вторник, април 30, 2024

Нов проект на Краси Марчев /ВИДЕО/

Визуалният артист от Бургас Красимир Марчев сътвори истинска еуфория по време на снимките на новия си видео проект – „Солта на живота“. Призрачна булка, младоженец по пижама, деца-тайни агенти, поп-тарикат и момиче с кукла бяха част от персонажите, които привличаха погледите и предизвикваха аплодисментите на минувачите след всеки дубъл. Марчев и неговите артисти използваха територията на солниците и прилежащия плаж, като декор за видеото, а то бе монтирано и прожектирано в рамките на самия фестивален ден.

Нина Вангелова, Петър Хубеков, Дороти Стоянова, Валерий Койчев, Кристиян Койчев и Борис Чернокожев са част от артистите, които участват в творбата на Марчев, а зад дрона беше Никола Косталов, който улови прекрасни въздушни кадри от сърцето на Атанасовското езеро.

Участие в проекта взе и талантливата балерина от Бургаската опера – Антония Паскалева. Нейните части от видеото бяха заснети няколко дни преди събитието, поради натоварената програма на младата балерина. Във видеото виждаме как Антония танцува с … комар. Богатата програма на фестивала завърши с вечерна прожекция на клипа, а за да го представи пред отбраната публика Марчев буквално пристигна с такси и флашка в ръка на сцената.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук