19.3 C
Бургас
понеделник, май 6, 2024

Някои вече знаят какво ще облекат на бала

С много настроение и голям интерес от страна на публиката премина вчерашният моден спектакъл Bourgas Fashion Lights, на който бургаските абитуриенти имаха възможността да се запознаят с последните модни тенденции в официалните облекла. 

©Снимка: Петър Иванов

Ревюто премина с много блясък, а дизайнерите предложиха една наистина уникална комбинация от елегантност, стил и красота, с което напълно заслужиха бурните овации на публиката. Очарователно, зрелищно, креативно и най-вече много полезно, не само за бъдещите абитуриенти, но и за всички, които се стремят към перфектна модна визия, така може да бъде обобщено тазгодишното издание на Bourgas Fashion Lights. Негов организатор е Йордан Бъчваров, който беше и главен водещ на шоуто.

На благотворителното ревю бяха показани последните колекции както на вече утвърдени моделиери, от най-популярните бургаски модни къщи, така и на млади творци, току-що изгряващи звезди в областта на модния дизайн. Според благотворителната кауза на шоуто, всички от представилите се модни дизайнери ще дарят по един от своите бутикови тоалети на отличници от бургаските гимназии – Руска езикова гимназия „Васил Левски“, Природоматематическа гимназия „Академик Никола Обрешков“, Професионална гимназия по туризъм „Проф.д-р АСЕН ЗЛАТАРОВ“ и СОУ „Св. Св. Кирил и Методий“.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук